Minu motivatsioon- tagasiside!

ritaTere taas! Aeg lendab meeletu kiirusega. Juunikuu on minu jaoks vahele jäänud, kadunud. Luban, et juuli esimesel nädalal võtan natuke aja maha ja pühendan end oma perele. Olles kaks päeva olnud eemal oma igapäevasest tööst ja juba tunnen, et midagi olulist on puudu. Natuke on ka süümepiinad nende ees, kelle tellimust vastu ei võtnud. Kuid midagi ei ole parata, puhkama pean ka mina. Kuid rääkida tahtsin ma hoopis teisel teemal, sellele viitab ka postituse pealkiri.

Sain osa ühest vahvast pulmapeost. Suur au oli sinna teha pulmatort. Kuidas küll mulle ei meeldinud olla seal hetkel, kui tort peopaika lauale toodi. Samas väga huvitav oli vaadata inimeste reaktsioone, enamus külastajatest ei teadnud ju autorit. Lauda istudes oli huvitav kuulda inimest arvamust ja sain ise ka targemaks :) Küll räägiti martsipani maitsest, tootjatest, ajaloost jne. Seni olin arvamusel, et enamus ei tee magusate masside vahet, kuid eksisin. Nii huvitav oli mul vaadata, kuidas mõni sõi martsipani isuga, mõni sõi tordi kuid martsipani jättis taldrikule, mõni sõi naabri oma ka ära. Sain kinnituse veelkord, et maitsed on nii erinevad. See oli väga meeldiv kogemus! Lõpuks ikka ma ütlesin, et mina olen tordi autor ning tänasin tagasiside eest.

Mulle on see väga oluline, positiivne laeng- motivatsioon. Tagasiside on edasiviivaks jõuks, võimas vahend, mis aitab areneda ja ärgitab paremaks saada. Aitab teadmisele jõuda, kuidas tulen oma tööga toime ning kuidas olete Teie tehtuga rahul.

Siit edasi mõeldes, oleksin tänulik Teile ka edasiside eest! Jagage mõtteid, mida teha tulevikus paremini, mida lihvida ja kuidas ma saaksin pakkuda parimat. Olen seadnud ka sisse kaustiku, kus kirjas püsiklientide maitse-eelistused, lemmiklilled jne. Mõnda olen suutnud tänu sellele üllatada :) Teie arvamused, soovid ja ootused on mulle tähtsad!

Kui hea on tunne, et sain selle kõik kirja panna. Järgmiste postitusteni!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.