Minu inimesed

RahuloluTäna oli mul aega õues toimetada ja mõelda omi mõtteid. Tihti juurdlen selle üle, et miks ma teen seda, mida ma teen. Kindlasti vajadus tööd teha, kuid olulisim on eneseteostus ja loomine. Kõik on mu elus kuidagi loogilist rada läinud ja kõik sündmused õigel ajal mu elus toimunud ning olnud.

Kolmanda lapse sünd tõi mu ellu suure muutuse, mida ma väga vajasin. Olin väsinud, tahtsin eemale stressist, isegi inimestest. Mind tohutult väsitas õelus, kadedus ja pealiskaudsus. Tekkis vajadus saada kõigest eemale, olla üksi ja mõelda selle üle, mida ma tegelikult soovin. Nüüdseks, igapäevaselt oma torte valmistades, on see selgus käes! Võin oma isiklikul näitel öelda, et naine saab küpseks just neljakümnendates :)

Olen tegutsenud tänaseks juba üle kuu ja minu ellu on tulnud palju uusi tuttavaid- inimesi, kellele lähevad minu toimetused korda ning kes mind aitavad ja suunavad. Tuhat tänu neile! On tulnud vahvaid pakkumisi ja tehtud ka esimene partnertehing. Ilutund OÜ nagu oleks teadnud, et mulle on vaja ühte tunnike iseendale. Ma kindlasti kasutan seda võimalust!

Mina võin öelda, et minu tellijad on kõik olnud seni väga toredad inimesed, ei ole tagasiside ja heade sõnadega kitsid.  See on minu töös väga oluline, aitab edasi minna ja teha paremini.  Teadmine, et said kasulik olla ja et sinu tootega jäädi rahule, on võimas!

See on nii tähtis, et sind ümbritsevad head inimesed, minu inimesed! Sellised mõtted siis valdasid mind täna, veidi külmavõitu kuid mõnusal puhkepäeval. Päikest teile kõigile!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.