Suve kokkuvõte

sygisSuvi möödus nii kiiresti, et ei saanud kuidagi mahti istuda arvuti taha ja kirjutada. Kuid ma ei kurda, see on hea näitaja, et tööd on palju ja mind vajatakse. Olen väga rahul ja tänulik kõigile selle eest!

Septembris oli üks väga tore õppereis, mille korraldajaks oli VIKO. Külastasime Ida- Virumaa väikeettevõtjaid ja vaatasime, kuidas nemad toimetavad. Sain jällegi positiivse laengu ja hulga mõtteid, mida võiksin muuta oma pisikeses ettevõttes. Just nimelt pisikeses, sest mulle meeldib nii. Kuid ühte asja ei ole ma veel välja mõelnud, et kust ma saaksin aega juurde. See ongi minu kõige suurem probleem.

Käes ongi kuldne ja ilus sügis ning olen oma mõtetega juba detsembris. Tõotab tulla väga kiire aeg, nii et püsige lainel ja olge minuga! Loodan, et jõuan ikka enne aasta lõppu midagi siia postitada.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.