Aasta 2014.

Oi kui ammu ei ole ma midagi postitanud, piinlik lausa! On kokkuvõtete aeg, majandusaasta seljataga. Kuidas siis pagarikojal läks? Ma olen rahul, enamgi veel. Tellijad on mind leidnud ja olen teinud suurepäraseid  ja huvitavaid töid. Positiivne tagasiside on see, kui tullakse korduvalt ja jälle sinult tellima 100 km kauguselt. Seda enam, et Eestimaa torditegijaid täis. Jällegi tänud Teile, mu kallid tellijad! Ilma Teieta ei oleks mind!

Aasta lõpus sai tänu ühingule VIKO palju reisitud ja uusi huvitavaid kohti nähtud. Lihtsalt hämmastav ja kadestamisväärne, kui suure pühendumisega mõned inimesed toimetavad. See on õige, kui teed seda, mida armastad ja oskad, siis see ongi edukas ettevõtmine. Esmakordselt külastasin Setomaad ja armusin. Suurepärased inimesed ja milline koostöö omavahel. Meie piirkonnas selline koostöö ja võrgustik puudub, kahjuks. Kõik toimetavad omaette.  Sellega seoses on ka mul uued mõtted peas, mida võiks enda tegevuses rakendada.  Hinges on kuidagi rahutu ja tunnen, et vajan uut ja põnevat. Ma ei kannata rutiini :). Edasi peab liikuma!

Kokkuvõtteks pean ma ütlema, et ma armastan oma tööd endiselt ja olen Teie jaoks alati olemas!

Kohtumisteni!

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.